Voorbeelden hoekkeukens

Voorbeelden hoekkeukens? Hoe kan een hoekkeuken handig ingedeeld worden? Wat zijn de gebruikelijke maatvoeringen? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van ingerichte hoekkeukens.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenideeën, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Ontvang het complete pakket.
Gratis keukenbrochures>>

 

Alle kasten en apparatuur staat in een een hoek vorm. U kunt aan allebei de kanten te werk gaan. Meestal is er in een hoekkeuken maar een kast bovenin. Een hoekkeuken is tevens ook het meest gebruikte keukenmodel in Nederland.

Voordelen hoekkeukens

Voordelen hoekkeukens. Een hoekkeuken is een geheel, dus al uw spullen liggen bij elkaar. U heeft veel opbergruimte, dus u kunt er veel spullen in kwijt. Uw werkblad is ook ideaal ingedeeld. Aan de ene kant een spoelbak en aan de andere kant uw kookplaat.

Nadelen hoekkeukens

Hoekkeukens hebben natuurlijk ook nadelen. Een nadeel is dat je altijd voorzichtig moet zijn met de metingen.

keuken ontwerpen online voorbeelden hoekkeukens

De minimale maatvoering van een hoekkeuken is 240 cm x 150 cm. Als de ene hoek korter is dan 150 cm kan het er minder mooi uitzien. Ook heeft een hoekkeuken een lastig punt, namelijk de lades in de hoek. Als de één open is gaat de ander niet open, tenzij er een carrousel of hoeklade aanwezig is.

Bekijk hier nog meer voorbeelden hoekkeukens

Hoekkeuken 2 bij 3 meter
Hoekkeuken 3 bij 3 meter
of
Hoekkeuken 3 bij 4 meter
Hoekkeuken 3 bij 6 meter

Al wat ideeën op gedaan? Ontwerp uw keuken en zie wat de mogelijkheden zijn of bekijk de goedkoopste keukenzaak van dit moment.