Rechte keuken 6 meter

Rechte keuken 6 meter? Bekijk rechte keukens van wel 6 meter lang. Bekijk ook gelijk de maatvoeringen van de keukens. Zo kunt u ideeën op doen voor uw nieuwe keuken. Kijk of de keuken bij uw stijl of wensen past.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenideeën, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Ontvang het complete pakket.
Vraag gratis keukenbrochures aan!

 

Rechte keuken 6 meter

rechte keuken 6 meter

Een strakke rechte keuken van 6 meter met alleen maar lades. Robuust en praktisch, zonder bovenkasten. De exacte maat van de keuken is 5,6 meter, net geen 6 meter dus. Er is voorziening van een spoelbak met kraan, verlichting, een inductie kookplaat, een afzuigkap en nog veel meer.

 

Rechte keuken ontwerpenHiernaast ziet u een tijdloze maar toch strakke keuken. Deze keuken is 6 meter breed. Er is voorziening van een combioven of magnetron, een vaatwasser, koelkast, verlichting, diepvries, spoelbak met klaar, inductie kookplaat en een afzuigkap. Een klassieke keuken dat in zo wat elk huis wel past en nog een lange tijd in de mode zal zijn.

 

Rechte moderne keukenDeze keuken is breder dan 6 meter. Er is een (combi)oven, vaatwasser, koelkast, diepvries, verlichting, spoelbak met kraan en een afzuigkap aanwezig. De kleuren bruintinten en wit gaan heel goed samen, zo zorgen ze samen voor een moderne en strakke look.

 

Ontwerp je keuken, ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk de goedkoopste keukenzaak van dit moment.