Rechte keuken 5 meter

Rechte keuken 5 meter? Bekijk rechte keukens tot 5 meter lang! Bekijk ook gelijk de maatvoeringen van de keukens. Zo kunt u ideeën op doen voor uw nieuwe keuken. Kijk of de keuken bij uw stijl of wensen past.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenideeën, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Ontvang het complete pakket.
Vraag gratis keukenbrochures aan!

 

Rechte keuken 5 meter

rechte keuken 5 meterDeze keuken is 4,2 meter breed. Het is een zeer moderne keuken en ook erg trendy. Het werkblad is van mooi en duurzaam materiaal. Ook is de keuken voorzien van een schouwkap, koelkast, spoelbak met een mengkraan, vaatwasser en een luxe vrijstaand fornuis.

 

rechte keuken 5 meterHier naast ziet u een rechte klassieke keuken. Deze mooie keuken is 4,05 meter breed. De keuken heeft veel kasten, ook bovenin de keuken. De voorziening van deze keuken zijn; een vaatwasser, koelkast, spoelbak met kraan, oven, verlichten, gaskookplaat en een geïntegreerde afzuigkap.

 

rechte keuken 5 meterEen keuken van 4,4 meter ziet u hiernaast. Deze keuken heeft een composiet werkblad, combioven, inductie bakplaat, koelkast, spoelbak met kraan, verlichting en een vaatwasser. Een zeer moderne en witte hoogglans keuken.

 

 

Ontwerp je keuken, ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk hier de momenteel goedkoopste keukenzaak.