Rechte keuken 4 meter

Rechte keuken 4 meter? Bekijk rechte keukens tot 4 meter lang! Bekijk ook gelijk de maatvoeringen van de keukens. Zo kunt u ideeën op doen voor uw nieuwe keuken. Kijk of de keuken bij uw stijl of wensen past.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenideeën, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Ontvang het complete pakket.
Vraag gratis keukenbrochures aan!

 

Rechte keuken 4 meter

Rechte strakke keuken 360 cm

Hier rechts kun u een rechte, strakke keuken zien van 3,60 meter breed. De keuken is een tijdloze keuken. In de keuken is een gaskookplaat, vaatwasser, spoelbak met kraan, een combioven of magnetron. Daarnaast is de keuken ook afgewerkt met strakke en lange handgrepen.

 

Mooie rechte strakke keuken van 3.85 cm met Roestvrijstalen fornuisHier ziet u weer een strakke keuken. Deze keuken is 3,85 meter breed, blauw en tijdloos. De keuken heeft een grote oven, een roestvrijstalen fornuis. Verder zit er ook nog een koelkast, spoelbak met kraan, vaatwasser en verlichting in.

 

rechte keukens 4 meterDe keuken hiernaast is 3.36 meter breed en zeer modern! De keuken heeft een hele trendy kleur, betonkleur, en dat is ook zeker in ‘de mode’. Voorzien is de keuken van een koelkast, vaatwasser, spoelbak met kraan, verlichting, combioven of magnetron, gaskookplaat en een wandschouwkap.

Tips voor het indelen

Bekijk de ruimte: Wees bewust van de mogelijkheden en waar alles zit. Waar zitten bijvoorbeeld de aansluitingen voor de elektriciteit, het gas en water. Zijn deze aansluitingen eventueel te verleggen? Dit helpt u bij het ontwerp en de indeling van uw keuken.

Gebruik de hoogte: Heeft u niet veel ruimte, maar bijvoorbeeld wel een hoog plafond? Denk dan aan hoge kasten om de ruimte optimaal te benutten. Het is wel een tip om de bovenkastjes in een lichte kleur te houden. Gaat u dit in een donkere kleur schilderen dan komt het meer op je af en zal de keuken kleiner lijken.

Ontwerp je keuken, ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk hier de momenteel goedkoopste keukenzaak.