Rechte keuken 3 meter

Rechte keuken 3 meter? Bekijk rechte keukens tot drie meter lang! Bekijk ook gelijk de maatvoeringen van de keukens. Zo kunt u ideeën op doen voor uw nieuwe keuken. Kijk of de keuken bij uw stijl of wensen past.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenideeën, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Ontvang het complete pakket.
Vraag gratis keukenbrochures aan!

 

Rechte keuken 3 meter

Rechte keuken 3 meter

Dit is een tijdloze keuken van 2.95 meter breed. De keuken heeft een vlakscherm wasemkap. Het is een witte hoogglans keuken. In deze keuken zit een spoelbak, kraan, verlichting, koelkast, gaskookplaat, wasbak en ook een (combi)oven.

 

Rechte keuken 3 meter

Deze keuken is een moderne keuken van 2,40 meter breed. Hiermee toont deze keuken hoe je zelfs in de kleinste ruimtes voldoende opbergruimte kunt creëren. Ook is er een magnetron, kookplaat, spoelbak, kraan, verlichting en een vaatwasser aanwezig. De kleur van de keuken geeft het een moderne en warme uitstraling.

Rechte keuken 3 meter

Deze keuken is een trendy keuken van 2,70 meter breed. Deze keuken heeft een werkblad van kunststof. In de keuken zit een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, spoelbak, kraan en verlichting. Wat de keuken toch net wat luxueuzer laat zien zijn de luxe glasklep kasten. Ook de kleur is zeer modern. 

Tips voor het indelen

Wat is onmisbaar voor een keuken van 3 meter?

Kleine koelkast: U kunt een stuk werkblad opofferen voor een grotere koelkast, maar dan moet u wel nagaan of u ook daadwerkelijk een grote koelkast nodig heeft. De kleine koelkast is echt een trend aan het worden, omdat deze mooi onder het werkblad in een kastje past. Kies daarnaast voor een grote vrieskist, die op een andere plek neergezet kan worden (bijv. in de schuur).

De ideale indeling: Er is minimaal 60 cm werkblad nodig voor werkruimte (koken voorbereiden, brood smeren) etc. Het is fijn om links van de kookplaat 30 centimeter te hebben voor bijv. je Nespresso-apparaat, waterkoker of andere producten. Links en rechts van de spoelbak is een ruimte van 60 centimeter erg prettig, omdat je dan links en rechts werkruimte hebt, bijvoorbeeld om afwas neer te leggen.

Schrap bovenkasten: Bovenkasten zijn bij een kleine rechte keuken handig, maar het maakt de ruimte erg klein. Probeer alleen met onderkasten te werken. Als u toch ruimte tekort komt kunt u ook losse kasten aanschaffen.

Ontwerp je keuken, ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk de goedkoopste keukenzaak van dit moment.