Nuva keuken ontwerpen

Nuva keuken ontwerpen? Wilt u uw keuken laten ontwerpen bij Nuva keukens? De 3D ontwerper helpt u om uw eigen keuken samen te stellen.

Keukenbrochures als inspiratiebron?

keuken ontwerpen boekenLiever eerst wat meer inspiratie voordat u begint met het ontwerpen van uw ideale keuken? Vraag dan gratis en vrijblijvend de keukenbrochures aan. Vol met opstellingen, stijlen, tips en nog veel meer! Binnen enkele dagen kunt u ze bij u thuis verwachten.

Nuva keuken ontwerpen

Stap 1: ga naar de website www.nuvakeukens.nl. Scrol op de homepage een klein stukje naar onderen en klik vervolgens op ´start ontwerp´ bij ´Maak een 3D keuken ontwerp. Er opent nu een nieuw venster met de KeukenCreator. Klik hier op ´Start met plannen.´

Stap 2: Kies een voorbeeld ruimte of start in een lege ruimte.

Stap 3 (wanneer er gekozen wordt voor een lege ruimte, anders door naar stap 4): Begin met allereerst met het inrichten van de ruimte. Hier kunt u verschillende wanden, vloeren, plafonds en deuren & ramen toevoegen aan de ruimte.

Stap 4: Kies het model en de kleuren van de keuken. Begin hier boven aan; het kiezen van het model van de deur en de kleuren van de kastdeuren. Kies vervolgens de grepen en de kleur van het werkblad. Als laatste kunnen de gewenste kleuren voor de plinten worden gekozen;

Stap 5: Begin met het plaatsen van de keukenkasten (onder en boven, indien gewenst) in de gewenste maatvoeringen;

stap 6: Plaats vrijstaande keukenapparaten op de gewenste plekken;

Stap 7: Hier kunt u beginnen met het aankleden en decoreren van de keuken;

Stap 8: Ontwerp klaar? Sla het ontwerp op. Dit kan door in te loggen of een account aan te maken wanneer u nog geen account heeft.