Ikea keuken ontwerpen

Ikea keuken ontwerpen? Met de Ikea keukenplanner ontwerp je zelf je droomkeuken. Wanneer je klaar bent print je de tekeningen en productlijst en sla je deze op de Ikea server op.

Keukenbrochures ontvangen voor uw keuken ontwerp?

ikea keuken ontwerpenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken thuis ontvangen? Doe inspiratie op voor uw keuken, zo kunt u makkelijk uw keuken ontwerpen.

Meer dan 500 pagina’s met keukentips keukenontwerpen, keukenopstellingen en natuurlijk de prijzen voor de keukens. Snel thuis.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

Ikea ontwerpen ervaringen

Ervaringen Ikea keuken ontwerpen? Alle keuken ontwerpen ervaringen? Hier zijn alle Ikea ontwerpen ervaringen te lezen. Ikea keuken ontwerpen.

Ikea keuken ontwerpen

Op de website van bijna elke grote keukenzaak kunt u wel uw keuken ontwerpen, wel is het zo dat er verschil tussen zit hoe je een keuken moet ontwerpen.

Daarom hebben wij een stappen plan gemaakt hoe u een keuken moet ontwerpen op de website van Ikea. Hieronder staat het stappenplan voor het ontwerpen van uw keuken bij Ikea.

1.Ga naar www.ikea.nl/keukenplanner

2.Maak een nieuw account bij Ikea of log in met uw bestaande account. U heeft een account nodig om de keukenontwerpen op te slaan, zo kunt u in een Ikea vestiging makkelijk de ontwerpen aan de verkoper/adviseur laten zien. Zo weet hij gelijk wat u in gedachten heeft.

3.Zorg voor de juiste afmetingen van de keukenruimte.

4.U komt nu op het dashboard van de keukenplanner.

Links ziet u de categorieën staan zoals:
– Layout ruimte
– Keukenoplossingen
– Keuken (de keukenonderdelen)

Boven aan ziet de icoontjes staan van:
– Opslaan
– Uitprinten
– Delen

Rechts ziet u de opties zoals:
– Keukenfronten
– Handvaten
– Etc.

Onderaan ziet u de mogelijkheden als u ergens op één van de bovenstaande mogelijkheden heeft gedrukt. Bijvoorbeeld: U ziet links keuken staan en klikt er op – dan klapt die open naar de onderdelen van de keuken – nu klikt u op keukenkastjes – dan klapt die uit naar de afmetingen en kiest u de juiste afmetingen – als u dat heeft gedaan komen er onderaan de mogelijkheden van de keukenkastjes.

5. Sleep de juiste onderdelen naar de juiste plek

6. Onder het keuken ontwerp staat er een vierkant in 2D en 3D, klik op 3D om je keukenontwerp in reality te zien.

7. Klik nu in het bovenste menu op het wolkje met de pijl erin en geef de keuken de juiste naam.