I-kook keuken ontwerpen

I-kook keuken ontwerpen? Met de I-kook keukencreator kun je zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw droomkeuken!

Keukenbrochures ontvangen voor uw keuken ontwerp?

keuken ontwerpen boekenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken thuis ontvangen? Doe inspiratie op voor uw keuken,  zo kunt u makkelijk uw keuken ontwerpen.

Meer dan 500 pagina´s met keukentips keukenontwerpen, keukenopstellingen en natuurlijk de prijzen voor de keukens. Binnen enkele dagen bij u in huis. Vraag de

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

I-kook keuken ontwerpen ervaringen

Ervaringen I-kook keuken ontwerpen? Hier zijn alle I-kook keuken ontwerpen ervaringen te lezen.

I-kook keuken ontwerpen

Op deze pagina vindt u een review met de sterke en zwakke punten en een uiteindelijke conclusie/beoordeling van het ontwerp programma van I-Kook. Gelijk starten met ontwerpen via I-Kook?

Klik hier om uw eigen keuken te ontwerpen >>>

 

 

I-KOOK keukenontwerpen 3D

Mogelijkheden I-Kook keukenontwerp-programma

In het begin scherm zijn er een aantal opties, er kan gestart worden met een lege kamer. Ook kunnen er 5 verschillende vormen keukens worden gekozen bestaande uit recht, L-vorm, U-vorm, parallel en eiland vorm.

Verder kunt u op dit scherm extra uitleg vergaren of naar uw in het verleden gemaakte ontwerpen gaan om deze te bekijken of om hieraan verder te werken.

Stel u kiest voor een keuken vorm dan is er ook nog de optie om verschillende versies van de vorm keuken te kiezen.

I-KOOK keukenontwerpprogramma begin scherm

Ruimte & keuken

In de ruimte waar de keuken moet komen te staan kunnen veel aspecten naar voorkeur worden aangepast. De wand, vloer, deuren en ramen, de trap en andere bouwkundige elementen kunnen worden veranderd of ingevoegd.

Ook de kleuren, vormen, structuren en materialen van de bovenstaande onderdelen kunnen worden aangepast.
In de keuken kunt u de deurtjes, grepen, werkblad en de plint naar voorkeur aanpassen op zowel model als kleur.

Wat betref de kastjes kunnen er ook nog verschillende maatvoeringen worden gekozen. De apparaten naar wens kunnen worden ingevoegd en er kunnen verschillende decoratieve voorwerpen in de kamer worden gezet om te kijken hoe de keuken er uit zal zien in uw huis.

Hieronder een voorbeeld van een mogelijke keuken die u met dit programma kunt maken.

keukenontwerpprogramma

Sterke & zwakke punten

Na het ontwerp programma van I-Kook grondig te hebben doorgespit ben ik een aantal sterke punten tegen gekomen. Ten eerste is het programma van I-Kook heel uitgebreid er zijn veel opties en mogelijkheden om uw droomkeuken heel specifiek in elkaar te zetten, zo kunnen er uit veel onderdelen worden gekozen en kunnen hier de kleuren weer naar voorkeur worden aangepast.

Ten tweede is het programma heel duidelijk en redelijk makkelijk te begrijpen en te gebruiken, dit komt door de overzichtelijke indeling en de interface is goed.

Mochten er toch onduidelijkheden zijn dan is er altijd de mogelijkheid om de extra uitleg functie te gebruiken. Ten derde is de grafische kwaliteit van de keukens die ontworpen worden hoog.

Ik ben naast de sterke punten ook een aantal mindere punten tegengekomen. Het eerste mindere punt is het kleine scherm.

Het programma neemt in zijn totaliteit maar ongeveer 60% van het scherm in, en de keuken zelf is nog een stuk kleiner. Hierdoor word werken met dit programma op een kleine computer, een smartphone of een tablet lastiger.

Het tweede mindere punt is de laadsnelheid, soms duurt het erg lang voordat een aanpassing die u heeft gemaakt daadwerkelijk op het scherm te zien is.

Het goede van I-Kook

  • Erg uitgebreid, veel opties en mogelijkheden.
  • Programma is duidelijk, overzichtelijke indeling en goede interface.
  • Grafische kwaliteit van de keukenontwerpen is hoog.

Het slechte van I-Kook

  • Klein scherm, neemt 60% van het scherm in.
  • Laadsnelheid, soms traag met doorvoeren aanpassingen.

Samenvatting

In het begin scherm is er keuze uit: lege kamer, verschillende keukenvormen, opgeslagen ontwerpen en extra uitleg.

Het programma heeft veel opties voor zowel ruimte als keuken, alles kan worden aangepast. Verder is het programma makkelijk te begrijpen en is de grafische kwaliteit goed.

Het programma heeft een klein scherm, dit geeft moeilijkheden met een kleine laptop, een smartphone en tablet. Ook duren aanpassingen aan het ontwerp soms lang.

Conclusie

Als ik alle punten op een rijtje zet kom ik toch uit op 4 op een schaal van 1/5 voor dit programma. Al is de laadtijd soms wat lang en het scherm klein vind ik dit toch een goed programma. Naar mijn mening kan iedereen er gemakkelijk prachtige ontwerpen mee maken.

4 out of 5 stars (4 / 5)

Bent u benieuwd naar dit 3D-keukenontwerp programma? Probeer het vandaag.

Klik hier om uw keuken 3D te ontwerpen >>>