Eigenhuis keuken ontwerpen

Eigenhuis keuken ontwerpen? Dan kunt u bij Eigenhuis Keukens gratis gebruik maken van de KeukenCreator. In dit programma bevinden zich vele opties tot het ontwerp te komen van uw droomkeuken.

Keukenbrochures ontvangen voor uw keuken ontwerp?

keuken ontwerpen boekenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken gratis thuis ontvangen? Doe inspiratie op voor uw nieuwe keuken. Zo kunt u makkelijk en snel uw keuken ontwerpen.

Met meer dan 500 pagina’s boordevol met keukentips, keukenontwerpen, keukenopstellingen en natuurlijk de prijzen voor de keukens.

Binnen een paar dagen bij u in huis in de brievenbus. Vraag de gratis keukenbrochures >>> vandaag nog aan!

Eigenhuis keuken ontwerpen

Op deze pagina vindt u een review met de sterke en zwakke punten en een uiteindelijke conclusie/beoordeling van het ontwerp programma van Eigenhuis. Direct starten met ontwerpen via Eigenhuis? Klik hier!

Eigenhuis keukenontwerpen 3D

Mogelijkheden Eigenhuis keukenontwerp-programma

In het begin scherm bij Eigenhuis zijn er een aantal opties. Starten met een lege kamer is optioneel, maar ook kunnen er 5 verschillende vormen keukens worden gekozen bestaande uit recht, L-vorm, U-vorm, parallel en eiland vorm.

Verder kunt u op dit scherm extra uitleg vergaren of naar uw in het verleden gemaakte ontwerpen gaan om deze nog eens te bekijken, uit te printen, door te sturen of om hieraan verder te werken.

Stel u kiest voor een keuken vorm dan is er ook nog de optie om verschillende versies van de vorm keuken te kiezen.

Eigenhuis keuken ontwerpen 3D

Ruimte & keuken

In de ruimte waar de keuken moet komen te staan kunnen er veel aspecten naar voorkeur worden aangepast. Zo kunt u de wand, vloer, deuren en ramen, de trap en andere bouwkundige elementen veranderen en invoegen.

Ook zijn de kleuren, vormen, structuren en materialen van de bovenstaande onderdelen aanpasbaar.

In de keuken zelf kunt u aanpassingen verrichten aan de deurtjes, grepen, werkblad en de plint. Hier gelden aanpassingen als veranderingen in model en kleur. Wat betref de kastjes kunnen er ook nog verschillende maatvoeringen worden gekozen.

De apparaten naar wens kunnen worden ingevoegd en er kunnen verschillende decoratieve voorwerpen in de kamer worden geplaatst om te kijken hoe de keuken er uit zal zien in uw huis.

Het is een aanrader om dezelfde decoratie te kiezen die u in het echt ook in huis heeft staan, dit geeft het optimale resultaat.

Hieronder een voorbeeld van een mogelijke keuken die u met dit programma kunt maken.

Voorbeeld keukenontwerp Eigenhuis

Sterke & zwakke punten 

Na het ontwerp programma van Eigenhuis goed te hebben geanalyseerd zijn mij een aantal goede of sterke punten aan het programma opgevallen.

Het eerste sterke punt is dat het programma van Eigenhuis heel uitgebreid is en er zijn veel opties en mogelijkheden zijn om uw droomkeuken heel specifiek in elkaar te zetten.

Zo kunnen er uit veel onderdelen worden gekozen en kunnen hier de kleuren weer naar voorkeur worden aangepast. Het tweede sterke punt is dat het programma erg duidelijk en redelijk makkelijk te begrijpen en te gebruiken, dit komt door de overzichtelijke indeling en de goede interface.

Mochten er toch onduidelijkheden zijn dan is er altijd de mogelijkheid om naar de extra uitleg functie te gebruiken. Het laatste punt is de kwaliteit en dan bedoel ik specifiek de grafische kwaliteit van de keukenontwerpen, deze is erg hoog.

Ik ben naast de sterke punten dier hierboven staan ook mindere punten tegengekomen. Het eerste mindere punt is het kleinere scherm. Het programma neemt in zijn totaliteit maar ongeveer 60% van het totale scherm waar u op ontwerpt in, en de keuken zelf is nog een stuk kleiner.

Als u ontwerpt op een grote laptop is dit goed te doen maar werken met dit programma op een kleine computer, een smartphone of een tablet word een stuk lastiger.

Het tweede mindere punt is de laadsnelheid, soms duurt het erg lang voordat een aanpassing die u heeft gemaakt daadwerkelijk op het scherm te zien is.

Het goede van Eigenhuis

  • Erg uitgebreid, veel opties en mogelijkheden.
  • Programma is duidelijk, overzichtelijke indeling en goede interface.
  • Grafische kwaliteit van de keukenontwerpen is hoog.

Het slechte van Eigenhuis

  • Klein scherm, neemt 60% van het scherm in.
  • Laadsnelheid, soms traag met doorvoeren aanpassingen.

Samenvatting

In het begin scherm keuze uit: een lege kamer, verschillende keukenvormen, opgeslagen ontwerpen en extra uitleg. Het programma heeft veel opties voor zowel ruimte als keuken, alles kan worden aangepast.

Verder is het programma makkelijk te begrijpen en is de grafische kwaliteit van de ontwerpen erg goed.

Het programma heeft een klein scherm, dit geeft moeilijkheden met een kleine laptop, een smartphone en tablet. Ook duren aanpassingen aan het ontwerp soms lang.

Conclusie

Als ik alle punten op een rijtje zet kom ik toch uit op 4 op een schaal van 1/5 voor dit programma. Al is de laadtijd soms wat lang en het scherm klein vind ik dit toch een goed programma waar naar mijn mening iedereen gemakkelijk prachtige ontwerpen mee kan maken.

4 out of 5 stars (4 / 5)

Bent u benieuwd naar dit 3D-keukenontwerp programma? Probeer het vandaag, begin met ontwerpen!