Brugman keuken ontwerpen

Brugman keuken ontwerpen? Brugman helpt graag mee door het aanbieden van een 3D ontwerp tool. Met deze tool kan je makkelijk en snel een keuken of badkamer ontwerpen.

Keukenbrochures ontvangen voor uw keuken ontwerp?

keuken ontwerpen boekenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken thuis ontvangen? Doe inspiratie op voor uw keuken,  zo kunt u makkelijk uw keuken ontwerpen.

Meer dan 500 pagina´s met keukentips keukenontwerpen, keukenopstellingen en natuurlijk de prijzen voor de keukens. Binnen enkele dagen bij u in huis. Vraag de gratis keukenbrochures >>> aan.

Brugman keuken ontwerpen ervaringen

Ervaringen Brugman keuken ontwerpen? Hier zijn alle Brugman keuken ontwerpen ervaringen te lezen. Brugman keuken ontwerpen.

Brugman keuken ontwerpen

Op deze pagina vindt u een review met de sterke en zwakke punten en een uiteindelijke conclusie/beoordeling van het ontwerp programma van Brugman keukens. Gelijk starten met ontwerpen via Brugman? Klik hier!

Brugman keukenontwerpen 3D

Mogelijkheden Brugman keukenontwerp-programma

In het begin scherm zijn er een aantal opties, er kan gestart worden met een lege kamer. Ook kunnen er 4 verschillende vormen keukens worden gekozen bestaande uit rechthoekig, L-vorm, ,5 hoek en een vrije vorm.

Deze vormen kunnen wel in een aantal mogelijkheden gedraaid worden. Verder kunt u op dit scherm een lege ruimte kiezen, extra informatie vragen door op het ”i” icoontje rechtsboven te klikken.

Ook kunt u naast het ”i” icoontje een artikelenlijst vinden. Hier kunt u onder het ontwerpen of naderhand zien wat u allemaal in uw keuken hebt geplaatst.

icoontjes functies 3D ontwerp programma Brugman

In de bovenstaande afbeelding ziet u de icoontjes voor de artikelenlijst (links) en de extra informatie (rechts) functies.

 

brugman keuken ontwerpen

Ruimte & keuken

In zowel de ruimte waar de keuken moet komen te staan als in de keuken zelf kunnen er veel aspecten naar voorkeur worden aangepast.

Als u bovenstaand scherm voorbij bent gaat het ontwerpen van de ruimte en keuken beginnen.
Eerst moet de ruimte naar wens aanpassen, dit houd in: de maatvoering van de ruimte invoeren, de objecten die u in de ruimte terug wil zien invoegen.

Denk hierbij aan de deuren, ramen, radiatoren en aansluitingen. En de inrichting moet worden gekozen, onder inrichting valt de vloer en de wanden van de ruimte.


Nu kan u de keuken ontwerpen, de eerste stap is het kiezen van een stijl keuken de keuze bestaat uit modern, tijdloos, landelijk en greeploos.

Hier kunnen ook weer een aantal variaties van deze stijlen worden gekozen. Vervolgens kunnen kasten, afzuigkappen en andere accessoires zoals tafels en spoelbakken worden ingevoegd.

Als u al de stappen heeft voltooid kan u op aanzicht klikken waardoor de keuken in 3D voor u wordt verwerkt.

Hieronder een voorbeeld van een mogelijke keuken die u met dit programma kunt maken.

brugman keuken ontwerpen

Sterke & zwakke punten 

Na het ontwerp programma van Brugman grondig te hebben doorgespit ben ik een aantal sterke punten tegen gekomen. Ten eerste is het programma van Brugman heel uitgebreid.

Er zijn veel opties voor de keuken en de ruimte. Je kan hier zoals eerder gezegd deuren, ramen, radiatoren, wanden, tegelwanden en aansluitingen invoegen. U kunt hier ook een heel aantal versies van kiezen.

Bij bijvoorbeeld de deuren kan u kiezen uit een glasdeur, een glasdeur met ronding, een houten deur, een houten deur met glas, een houten deur met glas (ander design glas), een houten deur met ronding.

Maar ook een houten deur met ronding (ander design), een terrasdeur, een dubbele terrasdeur, een deurkozijn, een schuifdeur en een deurkozijn met ronding.

Dit is goed omdat u door deze grote hoeveelheid keus een beter beeld kunt vormen van de mogelijkheden en u uw keuken specifiek in elkaar te zetten.

Ten tweede heeft het programma een extra uitleg en artikellijst functie om u te helpen. De extra uitleg functie geeft u een stukje extra uitleg over de stap waar u zich bevindt.

Bent u bij ruimte en klikt op de extra uitleg zal er een stuk tekst betreft de ruimte worden weergeven om u met de ruimte te helpen.

Klikt u op de extra uitleg als u met de inrichting bezig bent dan krijgt u meer uitleg over de inrichting te zien.

brugman keuken ontwerpen

In de artikelenlijst functie kunt u de artikelen zien die u allemaal in uw ontwerp heeft verwerkt. Dit is handig omdat als u iets mooi vind u het artikel gelijk kunt bekijken en hier meer informatie over kan lezen. Bij een onderkast staat hier informatie zoals de verkrijgbare maatvoeringen, de uitvoering, de front combinatie, de kleuren en de grepen.

brugman keuken ontwerpen

Deze functies zijn naar mijn mening erg handig.

Ik ben naast de sterke punten ook mindere punten tegengekomen. Het eerste is dat het programma aan de lastige kant is om te begrijpen, dit komt door de grote hoeveelheid keus.

Het tweede zwakke punt is dat het programma het gemaakte keukenontwerp niet mooi in 3D toont.

Het derde zwakke punt is dat het programma soms als u iets wil invoegen een foutmelding weergeeft en het artikel niet toevoegt aan het ontwerp, hierbij krijgt u geen uitleg of melding wat er is fout gegaan.

Het laatste zwakke punt is dat het programma alleen te gebruiken is op pc of laptop. Het werkt dus niet op smartphone of tablet wat in deze tijd een must is.

Het goede van Brugman

  • Uitgebreid, alle stijlen en onderdelen aanpasbaar.
  • Extra instructies en hulp-modules.
  • Overzichtelijke en handige artikelenlijst.

De verbeterpunten van Brugman

  • Ingewikkelder dan gemiddeld.
  • Grafisch onder de maat.
  • Soms foutmeldingen bij invoegen, geen feedback.
  • Niet te gebruiken op smartphone/tablet.

Samenvatting

In het begin scherm keuze uit: lege kamer, verschillende keukenvormen, artikelenlijst en extra uitleg. Het programma heeft veel opties voor keuken, maar niet voor de ruimte. alles kan worden aangepast.

Verder is het programma lastig te begrijpen en is de grafische kwaliteit van het ontwerp niet optimaal.

Het programma geeft soms rare foutmelding bij het invoegen van apparaten of andere accessoires en het is niet mogelijk om te met dit programma te ontwerpen op een Smartphone of tablet.

Conclusie

Als ik alle punten op een rijtje zet kom ik uit op 2 op een schaal van 1/5 voor dit programma. Het heeft wel veel opties op keuken gebied maar er zijn daarentegen ook veel mindere punten die verbetering nodig hebben.

2 out of 5 stars (2 / 5)

Bent u benieuwd naar dit 3D-keukenontwerp programma? Probeer het vandaag, begin met ontwerpen!